Cursuri gratuite de pregatire pentru examen CECCAR

 

Salutare!


Study SMARTER, not harder!

Suntem convinși că deja ai început să studiezi Ghidul pentru examenul de acces la stagiul pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat 2023, pe care l-ai cumpărat din librăria noastră online, singura lucrare avizată de organismul profesional, baza pentru pregătirea ta în vederea susținerii examenului de acces.

Suntem alături de tine în această etapă importantă pentru viitoarea ta carieră în domeniul financiar-contabil! Pentru a te ajuta să faci față cu brio examenului de admitere la stagiu, ce va avea loc în perioada 28-29 septembrie 2023, ți-am pregătit o serie de cursuri gratuite care vor începe din data de 26 iunie 2023.

Cursurile de pregătire vor avea loc în format online, pe platforma ZOOM, în intervalul orar 16.00-21.00, și vor aborda cele șapte discipline ale examenului de admitere la stagiu: Contabilitate, Fiscalitate, Drept, Audit, Evaluarea întreprinderii, Expertiză contabilă, Doctrină și deontologia profesiei contabile.

Ce trebuie să faci pentru a participa la cursurile gratuite? Completează formularul de mai jos! Durează doar un minut. Așteptăm să completezi formularul până la data de 16 iunie 2023, ora 16.00
 
Be a next-generation accountant for smart accounting!

Te așteptăm la cursuri!

 

Înscrie-te acum!