03 Septembrie 2021, data-limită pentru depunerea candidaturilor pentru un mandat în Comisia de cenzori ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Galați
La solicitarea conducerii Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Galați, vă aducem la cunoștință că până în data de 03 septembrie 2021 se pot depune la sediul acesteia dosarele pentru selecția în calitate de membru al Comisiei de cenzori a C.A.R.P. Galați. Pot depune dosare pentru funcția de membru în Comisia de cenzori experți contabili cu viza la zi care își desfășoară activitatea fie individual printr-un cabinet de expertiză contabilă, fie printr-o societate potrivit art. 6 din OUG nr. 65/1994 din 19 august 1994 privind organizarea activităţii de expertiză contabilă şi a contabililor autorizați cu modificările și completările ulterioare.

Pentru mai multe informații cu privire la condițiile și criteriile de alegere a membrilor Comisiei de Cenzori, dar și pentru a putea consulta materialul bibliografic, cei interesați se pot prezenta la sediul C.A.R.P. Galați,  la camera nr. 6 (intrarea pe la frizeria unității) din incinta Punctului de lucru situat în Galați, Cartier Piața Centrală, strada Tecuci, nr.3, bl. V3 V3B, et. parter ap. Tronson 1-2.
Telefon: +40236 411 474
Fax: +40236 411 474
e-mail: office@carpgalati.ro
http://www.carpgalati.ro

Leave your comment