Register

Log in

Newsletter

Inscrie-ti adresa de e-mail in baza noastra de date si vei fi la curent cu ultimele noutati de la CECCAR :

Cursuri de pregatire profesionala pentru membri

by Administrator1 ~ May 10th, 2019

Aducem la cunostinta tuturor membrilor , ca se pot inscrie la una din cele doua actiuni de pregatire profesionala dupa cum urmeaza :

  1. in ziua de 17 mai 2019, incepand cu ora 16:30, va avea loc  in Universitatea Danubius Galaţi- Amfiteatru , cursul de pregatire profesionala pentru membri la disciplina “Lucrări de închidere a exercitiului financiar – aspecte contabile și fiscale   ” care echivaleaza cu 10 de ore CPD, avand-o ca lector de curs pe d-na Prof. univ. dr. Batca Dumitru Corina Graziela.

Tematica cursului este urmatoarea:

  • 1. Raportarea și auditarea situațiilor financiare – criterii și cerințe;
  • 2. Inventarierea;
  • 3. Alte aspect de urmărit la închiderea exercițiului financiar;
  • 4.Evenimente ulterioare datei bilanțului;
  • 5.Situația fluxurilor de trezorerie;
  • 6.Impozitul pe profit;
  • 7.Impozitul pe veniturile microintreprinderilor.

2.  in ziua de 18 mai 2019, incepand cu ora 09:00, va avea loc  in Universitatea Danubius Galaţi- Amfiteatru , cursul de pregatire profesionala pentru membri la disciplina “Contabilitatea și fiscalitatea fondurilor europene” care echivaleaza cu 10 de ore CPD, avand-o ca lector de curs pe d-na Prof. univ. dr. Batca Dumitru Corina Graziela.

Tematica cursului este urmatoarea:

  • 1 .Definiții; 2. Baza legală; 3. Fonduri europene – fonduri naționale, 4. Elementele finanțării; 5. Etapele parcurse un proiect pentru a obține o finanțate nerambursabilă; 6. Elementele financiare ale proiectelor; 7. Documente utilizate în contab. Finanțărilor nerambursabile; 8. Contab. Proiectelor finanțate din fonduri europene nerambursabile; 9. Fiscalitatea finanțărilor nerambursabile; 10. Inventarul imobilizărilor și obiectelor de inventor achiziționate prin fondurile  nerambursabile; 11. Reflectarea în situațiile financiare anuale a finanțărilor nerambursabile; 12. Regimul special de arhivare și păstrare a documentelor justificative în finanțările nerambursabile; 13. Durabilitatea proiectelor și implicațiile acesteia din punct de vedere contabil; 14. Exemple practice.

Va puteti inscrie la unul din cursurile de mai sus mentionate completand formularul de mai jos care va fi transmis pe adresa stagiu@ceccargalati.ro

Cerere de inscriere la cursul de pregatire profesionala

Comments are closed.