Register

Log in

Newsletter

Inscrie-ti adresa de e-mail in baza noastra de date si vei fi la curent cu ultimele noutati de la CECCAR :

Convocator Adunarea generală a membrilor filialei CECCAR Galați

by Director Executiv ~ March 6th, 2020

În data de 21 martie 2020, ora 10.30, la Universitatea Danubius din Galați, Amfiteatrul 2, str. Bulevardul Galați nr. 3, Mun. Galați, Jud. Galați,  va avea loc Adunarea generală a membrilor Filialei CECCAR Galați cu următoarea ordine de zi:

  1. Raportul Consiliului filialei privind activitatea desfăşurată în anul trecut; Realizarea programului de activitate pe anul trecut, pentru îndeplinirea atribuţiilor prevăzute de acte normative sau hotărâri ale organelor superioare ale Corpului; Execuția bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul trecut; Raportul cenzorului asupra gestiunii filialei la 31 decembrie a anului trecut; Raportul Comisiei de disciplină privind activitatea desfăşurată în anul trecut;
  2. Aprobarea Programului de activitate pe anul in curs;
  3. Aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul in curs;
  4. Aprobarea listei experţilor contabili de onoare şi a contabililor autorizaţi de onoare;
  5. Alegeri pentru cenzor;
  6. Validarea rezultatului procesului electoral privind alegerea membrilor din Consiliul filialei;
  7. Validarea rezultatului procesului electoral privind alegerea Comisiei de disciplină;
  8. Desemnarea reprezentanţilor la Conferinţa Naţională conform normativelor stabilite;

În cazul neîndeplinirii, la prima convocare, a condițiilor de validitate prevăzute la alin. (2), art.34 din OG nr.65/1994 privind organizarea activității de expertiză contabilă și a contabililor autorizați, cu modificările și completările ulterioare, se convoacă următoarea Adunare generală în aceeași zi, la ora 11.00, în același loc și cu aceeași ordine de zi, iar aceasta este legal constituită indiferent de numărul membrilor prezenți, potrivit prevederilor alin.(3), art.34 din OG nr.65/1994.  

La Adunarea generală pot participa membrii activi ai filialei înscriși în Tabloul Corpului care sunt la zi cu plata cotizațiilor profesionale.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.