Register

Log in

Newsletter

Inscrie-ti adresa de e-mail in baza noastra de date si vei fi la curent cu ultimele noutati de la CECCAR :

ANUNȚ AJFP Galați

by Director Executiv ~ July 10th, 2019

Administrația  Județeană a Finanțelor Publice Galați, vă aduce la cunostință faptul că în data de 11/07/2019, ora 12,00 la sediul său  situat în Galați, str. Brailei nr. 33,  camera 606-etaj 6, va avea loc o întalnire cu contribuabilii, în cadrul căreia vor fi prezentate  prevederile proiectului Ordonanței Guvernului  privind  instituirea unor facilități fiscale, respectiv:

-măsurile de restructurare a obligațiilor bugetare restante la 31/12/2018 în cazul debitorilor care au datorii mai mari de un milion lei;

-anularea unor obligatii fiscale.

De asemenea vor fi prezentate prevederile Ordinului  preşedintelui ANAF nr. 1757 din 28 iunie 2019 pentru aprobarea Procedurii de mediere, precum şi a documentelor pe care debitorii le prezintă în vederea susţinerii situaţiei economice şi financiare (Monitorul Oficial nr. 549 din 4 iulie 2019), precum si procedura aflată în curs de aprobare,  privind poprirea electronică.

Având în vedere capacitatea limitată a salii,  vă rugăm să transmiteti această informație   membrilor  CECCAR care doresc să participle la această întâlnire,  sens în care  aceștia se pot  înscrie   prin intermediul  Formularului de contact , disponibil  pe site-ul ANAF, accesând  următorul  link:

https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/asistenta_contribuabili/persoane_fizice/asistenta_ prin_email.

Comments are closed.